Rajoituksia kuville

Kolumnikuvilla on kuitenkin tietynlaisia rajoituksia. Ensinnäkin kuvan koko pitää säätää siten, että se vastaa täsmälleen yhden kolumnin kokoa, joka taas vaihtelee sen mukaan kuinka monta rinnakkaista kolumnia haluaa. Esimerkiksi tämä kolumnin koko on 600 x 330 px.

Continue reading

Kuvia kolumniin

Kolumnit vaikuttavat hyvältä keinolta ylläpitää tiettyjä sisältöjä etusivulla. Kolumneja saa käytännössä rajattoman määrän, ja rinnakkaisten kolumnien määrä on säädettävissä. Kolumneissa voisi toteuttaa mm. mainitsemasi menovinkit sekä joidenkin kestoaiheiden/keskeisten sisältöjen pitämien näkyvissä.

Continue reading

Yksi iso kuva?

Sen takia itse näen että tyylikäs tulos voitaisiin saavuttaa esimerkiksi käyttämällä näiden demokuvien tapaista ratkaisua, eli että kuvat ovat leikkauksia yhdestä isommasta kuvasta. Tosin sekään ei toki takaa että taustan väri on yhtenäinen. Kuvien valinta on siis ratkaisevaa.

Continue reading

Värit pitää valita huolella

3

Kolumnikuvien värit tuottavat myös rajoituksia. Kaikissa kolumneissa on samat tekstiasetukset, eli tekstin väri on kaikissa sama. Sen takia jokaisen kuvan pitäisi väreiltään olla sellainen, että teksti erottuu taustasta.